Opslagruimte & Meubelopslag

Prive behoefte aan extra opslagruimte of meubelopslag

Samenwonen, verbouwen, een nieuwe woning die nog niet is opgeleverd of wilt u thuis gewoon meer ruimte hebben?  Voor tijdelijke of permanente opslagruimte van al uw goederen hebben wij een passende oplossing en dat voor een zeer scherpe prijs.

Opslagruimte  

  • Opslagruimte:              
    van 12 tot 100m2 vanaf  € 100,- per maand
  • Box (selfstorage):        
    van 7 tot 100 m2 vanaf  € 84,- per maand
  • Opslag loods:              
    vanaf 20 tot 300 m2      vanaf   € 5,- / m2 / maand

Opslag Weert:  Úw opslag ónze zorg !

Tel06-513 66 9 22
E-mailinfo@opslag-weert.nl

Zakelijk behoefte aan extra opslagruimte of tijdelijke opslag

Ook zakelijk is er vaak tijdelijk of permanent behoefte aan extra opslagruimte. Bedrijven, zzp’ers en vertegenwoordigers zoeken vaak tijdelijke opslagruimte, goed bereikbaar maar ook betaalbaar en flexibel.

Opslag Weert al meer dan 20 jaar ervaren in verhuur van Opslagruimte

Opslag Weert verhuurt opslagruimte,  inboedel opslag of meubel opslag in units vanaf 12 m2.  Afhankelijk van uw behoefte zijn er ook grotere ruimtes beschikbaar tot 300m2.   Heeft u tussentijds toch meer opslagruimte nodig dan kunt bij Opslag Weert altijd extra opslagruimte huren.

Budget opslag concept

Door gebruik te maken van het budget opslag concept worden meerdere inboedels separaat opgeslagen in een grote loods, waarbij de huurder enkel op afspraak en onder begeleiding toegang krijgt tot de loods.

Hierdoor staan uw spullen veilig en kan Opslag Weert u een passende  opslag bieden tegen een zeer voordelig tarief.  Dit opslag concept is geschikt voor het opslaan van spullen waar u niet dagelijks gebruik van hoeft te maken.

Opslag box

Daarnaast is er ook de mogelijkheid uw inboedel op te slaan in een box oftewel een individuele opslagruimte waar u zelfstandig 7 dagen per week toegang tot heeft. Kijk hiervoor bij het tabblad box.

Transport

Desgewenst kunnen wij ook voor u het vervoer van en naar de opslag verzorgen.  Zie hiervoor in het menu:  transport 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Contact