Budget opslag huren 

Opslag Weert bied u droge, veilige opslag tegen een zeer scherp tarief.  Wij zijn niet gevestigd op een duur industrie terrein en wij hebben geen dure kantoor kosten of marketing campagnes en daarvan profiteert u. Opslag Weert  heeft diverse opslagruimte mogelijkheden en is goed voor uw budget.

Budget opslag huren

Compleet nieuwe opslagunits beschikbaar per januari 2017

  • Opslagruimte:              
    van 12 tot 100m2, vanaf  € 100,- per maand
  • Box (selfstorage):        
    van 8 tot 100 m2, vanaf  € 80,- per maand
  • Opslag loods:              
    vanaf 20 tot 300 m2, vanaf € 4,- / m2 / maand

Opslag Weert:  Úw opslag ónze zorg !

Tel: 06-513 66 9 22 
E-mail: info@opslag-weert.nl

Ruim 20 jaar ervaring in opslag

Al sinds 1995 is opslag Weert actief in het opslaan van spullen. Dit doen wij op een professionele manier maar we letten daarbij ook op de kosten voor de huurder. We verhuren loodsjes, units, boxen, stallingsplekken en inboedel opslag in diverse soorten en maten.  

Goedkope opslag

Daarnaast verhuren wij speciaal budget opslagruimte voor inboedels of partij goederen welke u niet dagelijks nodig heeft.  Hierbij worden uw spullen separaat in een grotere loods opgeslagen. Deze opslag wordt door ons beheerd.  Dit concept is veilig, flexibel en zeer voordelig.  U heeft al een opslagruimte van 12m2 vanaf 70 euro per maand.

Opslag Weert, aanbevolen door gebruikers

Ruim 20 jaar is Opslag Weert actief in het verhuren van opslagruimte. Kijk maar eens bij de referenties op onze website naar de ervaring van gebruikers.  Maak nu nog een afspraak om vrijblijvend een kijkje te komen nemen dan kunt u zelf zien dat Opslag Weert goede opslag bied voor een goede prijs.

Kijk maar eens rond op onze website naar de diverse mogelijkheden.  Voor vragen, een offerte of een vrijblijvend bezoek, neem contact met ons op via het contact formulier, email:  info@opslag-weert.nl  of bel: 06-513 66 9 22

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Contact