Garagebox huren

Wilt u een garagebox huren ?  Dan bent u bij Opslag Weert aan het goede adres. Wij verhuren een garagebox danwel een opslag box of kleine loods. voor bedrijf en particulier.  De ruimtes zijn perfect geschikt voor het opslaan van spullen maar ook evt het stallen van een auto en of motor.

Garagebox

Compleet nieuwe opslagunits beschikbaar per januari 2017

  • Opslagruimte:              
    van 12 tot 100m2, vanaf  € 100,- per maand
  • Box (selfstorage):        
    van 8 tot 100 m2, vanaf  € 80,- per maand
  • Opslag loods:              
    vanaf 20 tot 300 m2, vanaf € 4,- / m2 / maand

Opslag Weert:  Úw opslag ónze zorg !

Tel: 06-513 66 9 22 
E-mail: info@opslag-weert.nl

Doordat de ruimtes gelegen zijn op ons beheerd prive terrein is het op slaan in een box bij Opslag Weert veel veiliger dan het opslaan in een gangbare garagebox in een woonwijk zonder verder toezicht.

Daarnaast is Opslag Weert zeer goed bereikbaar vanuit de autoweg A2.  Op slechts 2 minuten vanaf afslag 40 vind u opslag Weert.  Goed bereikbaar en 7 dagen per week geopend.

Behalve garageboxen verhuren wij ook budget opslagruimte in een beheerde loods.  Dit zou evt ook gebruikt kunnen worden voor het stallen van motor, boot, vouwwagen of auto. Deze vorm van Opslag is goedkoper dan een garagebox of opslag loods.

Mocht u behoefte hebben aan transport van en naar de opslag dan bent u bij Opslag Weert ook aan het goede adres.  Wij werken hiervoor samen met een profesioneel verhuis en transport bedrijf.

Kijk maar eens in ons menu naar de verschillende opties. Voor vragen, een offerte of een vrijblijvend bezoek, neem contact met ons op via het contact formulier, email:  info@opslag-weert.nl  of bel: 06-513 66 9 22.

 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Contact