Opslagruimte in Limburg

Bent u opzoek naar opslag in Limburg, dan bent u bij Opslag Weert goed. Wij zijn gevestigd nabij afslag 40 van de A2 en hiermee centraal gelegen in Limburg. Ook vanuit Belgisch Limburg is opslag Weert goed bereikbaar.  Kortom een perfect distributie punt voor limburg.

Opslagruimte Limburg

Compleet nieuwe opslagunits beschikbaar per januari 2017

  • Opslagruimte:              
    van 12 tot 100m2, vanaf  € 100,- per maand
  • Box (selfstorage):        
    van 8 tot 100 m2, vanaf  € 80,- per maand
  • Opslag loods:              
    vanaf 20 tot 300 m2, vanaf € 4,- / m2 / maand

Opslag Weert:  Úw opslag ónze zorg !

Tel: 06-513 66 9 22 
E-mail: info@opslag-weert.nl

Wij verhuren opslag voor bedrijf en particulier in ruimtes van 8m2 tot 300m2.  Zowel voor bedrijf als particulier hebben wij diverse opslag mogelijkheden beschikbaar. Van korte termijn tot opslag voor een langere periode.  We verhuren inboedel opslag, opslag units, opslag box, een garagebox of zelfs een grote opslag loods.

Bij opslag Weert zijn wij zeer flexibel.  Zo kunt u tussentijds altijd extra ruimte bij huren of indien u niet meer zoveel ruimte nodig heeft kunt u overstappen naar een kleinere opslag. 

Opslag Weert is reeds 20 jaar ervaren in het verhuren van opslag.  Wij zijn een familie bedrijf en staan daarmee 365 dagen per jaar voor u klaar.  We hebben geen dure organisatie kosten en doordat wij niet gevestigd zijn op een industrie terrein kunnen wij u scherpe tarieven bieden.

Kijkt u maar eens gerust rond op onze site naar de diverse mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte of een bezoek aan de opslag.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Contact