Opslag in Kinrooi - Maaseik

Heeft u een tijdelijke opslagplaats nodig voor uw inboedel, archief of meubels in de omgeving Kinrooi – Maaseik ? Vlak over de grens bij Opslag Weert kunt u terrecht voor een betrouwbare opslagruimte of meubelbewaring.

Opslagruimte Maaseik - Kinrooi

Compleet nieuwe opslagunits beschikbaar per januari 2017

  • Opslagruimte:              
    van 12 tot 100m2, vanaf  € 100,- per maand
  • Box (selfstorage):        
    van 8 tot 100 m2, vanaf  € 80,- per maand
  • Opslag loods:              
    vanaf 20 tot 300 m2, vanaf € 4,- / m2 / maand

Opslag Weert:  Úw opslag ónze zorg !

Tel: 06-513 66 9 22 
E-mail: info@opslag-weert.nl

Bent u aan het verhuizen, maar heeft u nog geen definitieve plek waar u uw meubels kunt bewaren? Niets is vervelender dan uw inboedel te moeten verspreiden over verschillende garages en opslagplaatsen van vrienden en kennissen. Niet alleen moet u dan de hele stad afrijden, maar later geraken die spullen ook moeilijk in uw nieuwe huis.

En dan hebben we het nog niet over het risico dat uw inboedel loopt op diefstal, verlies of beschadiging! Wat u in zo’n situatie eigenlijk nodig heeft, is één ruime, veilige opslagplaats waar u terecht kan voor uw meubelbewaring. Zo kan u later alles in 1 keer komen ophalen.

Bij Opslag Weert hebben wij diverse opslag mogelijkheden voor het opslaan van meubels en inboedels.  Wij verhuren individuele opslag boxen maar wij hebben ook een zeer voordelige opslag mogelijkheid voor het langdurig opslaan van uw meubels en inboedel.

Gevestigd vlakbij de Belgische grens, goedbereikbaar vanuit gemeente Kinrooi of Maaseik.   Vanuit de autoweg A2 geraakt u binnen de 2 minuten bij Opslag Weert.

Wij verzorgen desgewenst voor u ook het transport van uw spullen van en naar de opslag, daarvoor werken wij samen met een profesioneel verhuisbedrijf.

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Contact