Opslagruimte in Sittard 

Zoekt  u meer opslagruimte voor spullen welke u even niet meer nodig hebt,? Wij hebben een breed aanbod aan opslagruimtes. Huur een meubel- of inboedelopslag, of maak gebruik van een tijdelijke opslagbox als u bijvoorbeeld gaat verhuizen. Ook als bedrijf kan het nodig zijn om wat extra opslagruimte te hebben tijdelijk voor voor een lagere termijn.

Opslagruimte Sittard

Compleet nieuwe opslagunits beschikbaar per januari 2017

  • Opslagruimte:              
    van 12 tot 100m2, vanaf  € 100,- per maand
  • Box (selfstorage):        
    van 8 tot 100 m2, vanaf  € 80,- per maand
  • Opslag loods:              
    vanaf 20 tot 300 m2, vanaf € 4,- / m2 / maand

Opslag Weert:  Úw opslag ónze zorg !

Tel: 06-513 66 9 22 
E-mail: info@opslag-weert.nl

Opslag Weert biedt voor al uw vragen naar opslag, stalling, opslagruimte, loods of box een oplossing.  Wij doen dit al ruim 20 jaar naar tevredenheid van onze klanten.  Kijk maar eens naar de referenties op onze site.

Wij zijn gelegen vlakbij autoweg A2 afslag 40  en dus goed bereikbaar vanuit Sittard of Maastricht.  Door onze samenwerking met een ervaren verhuisbedrijf kan ook het transport van uw spullen naar de opslag worden verzorgd.

Veilige budget opslag: Opslag Weert is gelegen op prive terrein.  Daardoor kunnen wij veilige en relatief goedkope opslag aanbieden.  Voor het opslaan van inboedel, meubels of langdurige opslag hebben wij een special budget concept. Hierbij worden uw spullen separaat opgeslagen in een grotere loods welke door ons wordt beheerd.  Dit is een goedkope en flexibele vorm van opslag geschikt voor opslag van spullen waar u niet dagelijks gebruik van maakt, maar uiteraard hebben we ook opslag in loods of box voor de opslag waar u wel daagelijks bij wilt kunnen.   

Kijkt u gerust eens rond op onze site en neemt u vrijblijvend contact met ons op voor een gepaste offerte. 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Contact