Opslagruimte huren in Weert 

Bent u opzoek naar opslagruimte in Weert dan bent u bij Opslag Weert aan het goede adres.  Al ruim 20 jaar is  Opslag Weert actief in het verhuren van opslagruimte aan bedrijf en particulier.  Bij Opslagruimte Weert heeft u de keuze uit verschillende opslag modaliteiten.  Van een grote loods, een inboedel opslag, een kleine box of een grote opslagruimte.  Voor iedere vraag en ieder budget is er wel een opslag mogelijkheid.

Opslagruimte Weert

Compleet nieuwe opslagunits beschikbaar per januari 2017

  • Opslagruimte:              
    van 12 tot 100m2, vanaf  € 100,- per maand
  • Box (selfstorage):        
    van 8 tot 100 m2, vanaf  € 80,- per maand
  • Opslag loods:              
    vanaf 20 tot 300 m2, vanaf € 4,- / m2 / maand

Opslag Weert:  Úw opslag ónze zorg !

Tel: 06-513 66 9 22 
E-mail: info@opslag-weert.nl

De opslagruimtes in Weert zijn te huur per maand. U zit dus niet vast aan lange termijn contracten.  En mocht u tussentijds meer of minder opslagruimte nodig hebben dan kunt u bij ons flexibel ruimte bij huren.

Wij kunnen wij eventueel voor u het vervoer verzorgen. Hiervoor werken we samen met een lokaal verhuisbedrijf uit de omgeving Weert. 

Opslagruimte Weert wordt veel gebruikt door ZZP’ers en MKB bedrijven voor het opslaan van handelswaar of werkmateriaal.  Vertegenwoordigers gebruiken de opslagruimte bij Opslag Weert omdat wij zeer snel bereikbaar zijn vanaf de autoweg A2 en we een zeer scherp huur tarief kunnen hanteren.

Ook door particulieren wordt Opslag Weert veel gebruikt.  Voor het opslaan van inboedels, stallen van auto of motor en het huren van een box als extra bergruimte zodat u thuis meer plek heeft. 

Kijk maar eens in ons menu naar de verschillende opties. Voor vragen, een offerte of een vrijblijvend bezoek, neem contact met ons op via het contact formulier, email:  info@opslag-weert.nl  of bel: 06-513 66 9 22.

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Contact