Opslagruimte huren

Wilt u een extra opslagruimte huren om spullen op te slaan, maar bent u afgeschrikt door de hoge kosten van de grote opslagbedrijven?  Kies dan voor Opslag Weert.

Opslag Weert

Compleet nieuwe opslagunits beschikbaar per januari 2017

  • Opslagruimte:              
    van 12 tot 100m2, vanaf  € 100,- per maand
  • Box (selfstorage):        
    van 8 tot 100 m2, vanaf  € 80,- per maand
  • Opslag loods:              
    vanaf 20 tot 300 m2, vanaf € 4,- / m2 / maand

Opslag Weert:  Úw opslag ónze zorg !

Tel: 06-513 66 9 22 
E-mail: info@opslag-weert.nl

Opslag Weert heeft diverse opslagmogelijkheden. Zo kunt u een ruimte huren van 8m2 , een garagebox of opslag unit tot een grote loods.  Kortom ruimte van 8m2  tot 300 m2 bij Opslag Weert helpen wij u graag met uw ruimte vraag.  De opslagruimtes zijn over het algemeen minimaal 3 meter hoog. Zo kunt u in een ruimte van 20m2 in principe 60m3 opslaan.  Echter in de praktijk worden spullen meestal tot 2 meter hoog opgeslagen.  Let hier ook op als eventueel offertes gaat vergelijken van andere aanbieders.

Wij zijn gelegen vlakbij afslag 40 van de A2 en hierdoor zijn onze ruimtes dus zeer goed bereikbaar. Opslag Weert is 7 dagen per week geopend.

Wij zijn een kleinschalig familie bedrijf, reeds 20 jaar actief in het verhuren van opslag ruimte. Kijkt u maar eens op de site naar enkele referenties van onze klanten.

We hebben geen dure organisatie of marketing kosten en we zijn niet gevestigd op een duur industrie terrein. Hiervan profiteert u.  Vergelijk onze prijs –kwaliteit maar gerust met andere aanbieders in de omgeving.

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek zodat wij u een gepaste offerte kunnen maken. Neem contact met ons op via het contact formulier, email:  info@opslag-weert.nl  of bel: 06-513 66 9 22

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Contact