Opslag Self Storage Weert

Opslag Self Storage Weert bied selfstorage in Weert, een self-service opslag concept voor het veilig opslaan van uw spullen. Wij hebben opslagruimte voor zowel particulieren als bedrijven. Voor u als particulier is self-storage bij Opslag Weert  ideaal wanneer u bijvoorbeeld gaat verhuizen of verbouwen. Bedrijven gebruiken self storage wanneer ze tijdelijk ruimte gebrek hebben. Ook wordt self storage veel gebruikt door vertegenwoordigers en zzp’ers.

Opslag Self Storage Weert

Compleet nieuwe opslagunits beschikbaar per januari 2017

  • Opslagruimte:              
    van 12 tot 100m2, vanaf  € 100,- per maand
  • Box (selfstorage):        
    van 8 tot 100 m2, vanaf  € 80,- per maand
  • Opslag loods:              
    vanaf 20 tot 300 m2, vanaf € 4,- / m2 / maand

Opslag Weert:  Úw opslag ónze zorg !

Tel: 06-513 66 9 22 
E-mail: info@opslag-weert.nl

Aantrekkelijke self storage prijzen bij Opslag Self Storage Weert

De aantrekkelijke prijzen die wij voor self-storage hanteren zijn afhankelijk van de gehuurde ruimte. U heeft de keuze uit units, boxen, opslagruimte in een beheerde loods  en individuele loodsen  van verschillende formaten. Al deze ruimtes zijn geisoleerd, schoon en afgesloten. 

Doordat Opslag Selfstorage Weert niet is gevestigd op een duur industrie terrein kunnen wij zeer scherpe tarieven hanteren.

Goed bereikbare opslag en self storage Weert

Opslag Self storage Weert (Opslag Weert) is gelegen vlakbij de autoweg A2 afslag 40 en hierdoor snel bereikbaar vanuit Weert, Roermond, Eindhoven of Sittard.

Flexibel in Opslag: Diverse opslag mogelijkheden bij Opslag self storage Weert

Voor het opslaan van inboedels of partij goederen hebben wij naast de verhuur van boxen en loodsen ook nog een budget opslag concept.  Hierbij worden uw spullen separaat opgeslagen in een grotere loods welke onder ons beheer staat. Deze vorm van opslag verhuur is zeer voordelig en flexibel, maar als u liever een aparte loods of box heeft kan dat natuurlijk ook.  Kortom uw opslag, onze zorg !

Goede ervaring

Ruim 20 jaar is Opslag en Self Storage Weert actief in het verhuren van opslagruimte.  Kijk maar eens bij de referenties op onze website naar de ervaringen van vorige huurders.

Voor vragen, een offerte of een vrijblijvend bezoek, neem contact met ons op via het contact formulier, email:  info@opslag-weert.nl  of bel: 06-513 66 9 22.

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Contact