Want to leave a review ?

Fill in the form to leave a message below.

Customers' reviews


Leave a message below

Leave this one empty:
Name:
Don't fill in data here:
Comment:
Don't put anythin in here:

Sara nadi

Hello, I wanted to know the rental price of the warehouses. Thank you


Marlies van Tongeren

Afgelopen 3 maanden ivm verhuizing een box gebruikt. Zijn erg tevreden over de service en vriendelijke bejegening van Cor Boonen en goede accomodatie van opslag Weert. Kan eenieder aanraden gebruik te maken van opslag Weert


Chantal

Top service! Goed beveiligd en nette garage boxen. Ook de communicatie en de service is perfect.


Sandra

Goede, schone opslagruimte. Alle spullen en meubels zijn na maanden opslag in goede conditie gebleven. Goede prijs kwaliteitverhouding. Prettige service! Zeker een aanrader.


Floor

15 maanden gebruik gemaakt van Opslag weert. Heel erg tevreden, altijd alles netjes, mooi schoon, droog, geen ongedierte. Je kan ook alle dagen bij je spullen met zeer ruime tijden. Super tevreden , Dank je wel Cor!


Mark en Marieke

We hebben bijna 1,5 jaar gebruik gemaakt van de opslag. Super nette en schone opslag. Je kunt er ieder moment van de dag bij, goede beveiliging en prettig contact. Heel coulant ook.. we kregen een deel van de huur terug toen we de periode niet helemaal hadden ‘volgemaakt’. We kunnen het iedereen aanraden!


Frans Ammerlaan

Ik ben blij dat ik de juiste keus heb gemaakt door deze opslag te huren. Een zeer grote en schone opslag voor een zeer redelijke huur!


Fadi Nasani

ik wil graag een loods 100m2 of 150m2 heb jullie dat ? ik werk met oud koperkabel inkoop en verkoop . ik huur u. Met vriendelijk groet, Fadi Nasani


Hans

Prima stalling. Altijd behulpzaam. Goed contact.


André

Fijne opslag goed verzorgd , was voor ons lekker dicht bij . Wij hebben onze huisraad ruim een halfjaar opgeslagen bij opslag weert. Alles staat er goed droog bij . Erg vriendelijk en behulpzaam en flexibel . Dus wij zouden het zeer zeker aanbevelen . André ????


Raoul

- Zeer vriendelijke mensen - Grote en schone opslagruimtes - Opslag beveiligd d.m.v camera’s en alarm - Niet duur 1x was de betaling mij ontgaan waarop ik een vriendelijke herinnerings mailtje kreeg. Tijdens het opzeggen van de opslag, gevraagd of ik een halve maandbedrag mocht overmaken en dat was geen probleem. Het was ook (kosteloos) geen probleem als ik de ruimte 1 of 2 dagen later dan de afgesproken datum leeg zou hebben. Ik raad het iedereen aan hier een ruimte te huren indien je opslag nodig hebt, zolang er maar ruimte voor mijn spullen zijn mocht ik er 1 nodig hebben. Ik kom zeker terug als ik opslag nodig heb!! 5 sterren voor jullie!! 1 nadeel; ik wordt steeds Jeroen genoemd in de mail terwijl ik Raoul heet. Haha


Esther Kessels

Veilige en schone opslag, bij vriendelijke mensen. Een echte aanrader!!


Haico van der Goot

Ik geef niet gauw 5 sterren bij een beoordeling maar Opslag-Weert.nl verdient het. De goederen zijn er na 8 maanden in dezelfde staat weer uitgekomen als ze er in gingen. De beveiliging en toegankelijkheid is prima geregeld. De opslag tarieven wat ze hanteren zijn zeer scherp. Al met al een aanrader.


Irma de Vries

Wij zijn zeer tevreden over de opslag, de service en de prijs. Alles was zeer goed verzorgd en hele vriendelijke mensen. Kortom een aanrader voor goedkope opslag in Weert


Vera Snijders

Wij waren opzoek naar een goede en goedkope opslag en hebben deze gevonden bij Opslag Weert. Bijzonder vriendelijke mensen en zeer goede service en de prijzen zijn gewoon veel goedkoper dan bij de andere opslagbedrijven die wij hadden bezocht. Wij kunnen u dit adres aanraden. Groet Vera Snijders


Marcel Princen

Ik heb 2 jaar mijn inboedel hier opgeslagen. Prima service, goed verzorgd en zeer voordelig. Vriendelijke mensen en zeer flexibel.


Roel Daamen

Super opslag mogelijkheden met zeer vriendelijke eigenaar en grote flexibiliteit in toegang. Voor de tijdelijke opslag van onze huisraad uiteindelijk 2 boxen genomen. Mooie units met een eerlijke en goedkope prijs per vierkante meter. Een aanrader voor iedereen die opslag nodig heeft.


Marlou van Dijck

Zeer goede ervaringen met Opslag Weert! Voor twee maanden opslag gehuurd, om de periode te overbruggen tussen verkoop en aankoop woning. De communicatie verliep heel makkelijk, Cor is erg flexibel en denkt met je mee. De ruimte is makkelijk te bereiken met verhuiswagen en ziet er heel goed uit. Kan het iedereen aanbevelen.


Hermans

Onze spullen een paar maanden bij Opslag Weert mogen stallen, wat langer nog dan gepland. Zeer vriendelijke mensen en keurige opslagboxen. Heel erg tevreden! Wij bevelen Opslag Weert zeker aan als we van iemand horen dat ze extra ruimte zoeken! Cor en familie, erg bedankt! Rik en Yvonne


Henri Moeskops

Heb gebruik gemaakt van jullie opslag en heb alleen maar lof over hoe alles is gegaan en afgehandelt . Wanneer nodig ga ik beslist weer gebruik maken van jullie opslag ruimte's .


Marc Nordhausen

Gastvrije mensen, fijne ruimte, en goede service!


Annelies

zeer tevreden, duidelijke voorwaarden en betaalbaar


Turlings

Zeer naar mijn tevredenheid heb ik ca 9 jaar gebruik gemaakt van de opslag van familie Boonen in Swartbroek. Een vertrouwd adres, waar je in goed overleg altijd terecht kunt om even wat op te halen of te brengen. De voormalige stallen en het terrein zien er verzorgd uit en worden goed onderhouden. HT


Natascha Kila

Mijn meubelen hebben 8 maanden hier gestaan, oorspronkelijk waren 3 maanden gepland. Dit was nooit een probleem alhoewel ik mijn verhuizing 2 keer verschoven heb. Super vriendelijke mensen, ook de ouders van Cor. Absoluut aan te bevelen, alles goed verzorgd en een heel redelijke prijs , Heb alles in prima toestand afgehaald.


Verstraelen

Ik ben tevreden geweest over de service. Mijn spullen werden goed gestald en kon op afspraak er gewoon terecht.


Laura

Wat was ik blij toen ik dringend opzoek was naar een opslag voor mijn spulletjes dat ik deze opslagruimte vond!Cor belde gelijk terug en was zeer vriendelijk en correct in de afhandeling, natuurlijk ook zijn broer en ouders waren uiterst vriendelijk en behulpzaam. Hartelijk dank dat ik hier mijn spullen 4 maanden kon opslaan! Ik raad Selfstorage en opslagruimte Opslag Weert iedereen aan!!! Hartelijke groet, Laura


Anders

Very friendly and accomodating family company. Good prices and opening hours, dry and clean storage, easily accessible from the A2. Warmly recommended.


Grubben

Bijna drie jaar heeft mijn inboedel in de opslag gestaan. Tussendoor af en toe eens wat opgehaald of bijgeplaatst. En altijd waren de verhuurders (en de ouders) even vriendelijk en behulpzaam. Kortom: prima opslag tegen een zeer redelijke prijs. 'n Aanrader dus!


Info

Mooie droge verzorgde ruimtes waar ik 7 jaar mijn huis inboedel had staan. Alles kwam er perfect en zonder ook maar iets naar vocht te ruiken uit. Echt super. De verhuurders zijn open en vriendelijk en altijd behulpzaam.


K. Princen

Een aantal maanden gebruik mogen maken van de opslag, en zeer tevreden hierover. De prijs, communicatie en vriendelijkheid is uitstekend, en altijd een leuk praatje kunnen maken met meneer en mevrouw Boonen. Kortom; Zeer tevreden!


Frank

Ca 6 jaar gebruik gemaakt van de opslagfaciliteiten van Cor Boonen en zijn broer. Altijd met plezier hier gekomen. Altijd is pap en mam boonen druk bezig in hun tuin e.d, dus altijd ff lekker babbelen. De opslagruimte die ik gehuurd heb was top. Ik had hier een vrijstaande hal van ca 95 meter welke goed geisoleerd is. Verhuurders willen altijd indien nodig handje helpen. Ik heb de huur opgezegd ivm huur van loods va 1.2 km van mijn huis ( voor mij wat makkelijker). Top loods Top verhuurders Top prijzen ( en mooie ouders die bij de loodsen wonen ;))


Jos

We hebben onze spullen 3 maanden in opslag gehad en zijn zeer tevreden over prijs, kwaliteit, service en vriendelijkheid. Zeker aan te raden!


Ilona

Goed verzorgde ruimtes om te huren. Perfecte ligging. Goede prijs. Perfecte opslag voor lang of kort gebruik bedankt


Lidy

Niet zover van Weert in de plaats Swartbroek ligt de opslaglocatie Selfstorage Opslag Weert. Er zijn opslagruimtes van meerdere afmetingen - wel of niet gedeeld met andere - te huur. Zelf had ik een 'eigen' ruimte. Goed geïsoleerd en Electrabel beschikbaar. Het terrein is altijd open zodat je altijd bij je spullen kunt (zonder vooraf dit te moeten melden). De prijs van de ruimtes is een goede prijs/kwaliteit verhouding.De eigenaar Cor Boonen is vaak aanwezig en altijd behulpzaam om een handje te helpen als de spullen te zwaar of te groot zijn om deze in je eentje te verplaatsen. Daarnaast is er altijd wel iemand in zijn of haar ruimte aanwezig om je te helpen. Er is een goede sociale controle. Conclusie: Selfstorage Opslag Weert is zeer goed/betrouwbaar en prettig om je spullen op te slaan. Als het nodig is zou ik er zo weer gebruik van maken. Cor bedankt en succes.


Johan

Ik heb een jaar lang mijn spullen opgeslagen en ben zeer tevreden! Het is goed bereikbaar en de mensen zijn heel vriendelijk. Altijd bereikbaar als je vragen of iets dergelijks hebt. En dit alles voor een goede prijs. Mocht ik ooit nog een opslagplaats nodig hebben zal ik zeker hier terug gaan!


SNAH1504

Ik heb hier ongeveer 2 jaar lang spullen opgeslagen nooit waren er problemen. De opslag is gemakkelijk te bereiken en de mensen zijn zeer vriendelijk. Indien er toch kleine problemen zijn, in de winter was de deur vast gevroren, worden deze meteen opgepakt. Nu heb ik geen opslag meer nodig maar mocht ik in de toekomst weer opslag nodig hebben dan kom ik met plezier hier weer terug


Totale verkoop

Deze opslag is een echte aanrader. Zeer vriendelijke mensen , goede prijs en veel ruimte, kortom helemaal helemaal toppie. Mocht ik weer een tijdelijke opslag nodig hebben dan zal ik zeker weer van uw dienst gebruik willen maken. Bedankt voor alles . Met vriendelijke groet, Iwan


Euroline Express

Goede en mooie ruimtes Prima bereikbaar Scherpe prijs Indien nodig is alles bespreekbaar Kortweg n hele goeie partner als je even ruimte nodig hebt


Rittmeister

Uitstekende plek om je spullen op te slaan. Bij opslag Weert konden wij enkele maanden lang gebruik maken van een droge, schone en veilige opslagruimte. Altijd goed bereikbaar. Zeer behulpzaam en vriendelijk. Hartelijke groeten, Nicole


van Kempen

Heb bijna een jaar mijn spullen hier opgeslagen en ik heb tussentijds ruim de mogelijkheid gehad om aan mijn spullen te kunnen. Het was goed te bereiken met een verhuiswagen. Fijne mensen en niet duur.


Gerard van der Hoeven

Tijdens de verbouwing van ons huis hebben we onze inboedel hier opgeslagen. Prima ruimte (met de auto toegankelijk), vertrouwd adres en flexibel in het op afspraak even tussentijds wat spullen halen of brengen. Zoek je een zorgeloos (tijdelijk) onderkomen voor je inboedel, dan kan ik jullie dit adres van harte aanbevelen. Gerard van der Hoeven.


Robert

Prima opslagplaats. Ze zijn niet te flauw om ons op een later tijdstip toe te laten of mee aan te pakken bij het inruimen of ontruimen. - schoon - droog - vriendelijk


Yuri

Wij hebben zeer goede ervaring met opslag Weert. Afgelopen jaar hebben we voor onze marketing campagne Opslag Weert gebruikt als depot voor Zuid Nederland. De loods was goed verzorgd, veilig en prima bereikbaar (echt vlakbij de A2). Opslag Weert bedankt en wij komen zeker terug.


J. van Gils

Ook ik ben zeer tevreden over de opslag in Weert, waar mijn huisraad anderhalf jaar heeft gestaan. Er was voldoende ruimte en toezicht en ook tussentijds eens wat spullen ophalen is nooit een probleem geweest. Cor was zeer klantvriendlijk en bereidwillig. Zeker een aanrader voor Eindhoven en omgeving


Boeijen

Nette opslagruimtes en vriendelijke eigenaren. opslag inboedel in weert


Yuri Rietjens

Goede ervaringen met Opslag Weert. Zeer aardige mensen, en als ik wat nodig had werd er altijd tijd gemaakt om bij de boedel te kunnen. Opslaan van inboedel in Eindhoven Geplaatst door Yuri op 04 apr. '10 | 4 jaar actief op Marktplaats Wij hebben onze inboedel voor 8 maanden opgeslagen bij Opslag Weert. De opslagruimte is heel netjes en veilig en goed bereikbaar vlakbij de A2. De eigenaar woont zelf bij de opslag en dat geeft een vertrouwd gevoel. Hele vriendelijke en behulpzame mensen en ook voor het transport hebben ze een goede partner Easy movers. Hoewel wij in Eindhoven wonen hebben wij voor Opslag Weert gekozen door de vertrouwde en persoonlijke aanpak en natuurlijk de goede prijs - kwaiteit verhouding. Opslag Weert hartelijk dank en tot een volgende keer Yuri Rietjens


S.Raetsen

Wij als verhuisbedrijf Easy-Movers werken al een tijd samen, en we hebben hele goed ervaringen met dit bedrijf. Communicatie verloopt altijd soepel en ze bieden een goede opslagruimte aan tegen hele scherpen tarieven. Een grote aanrader! Met vriendelijke groet, Stephan Raetsen Easy-Movers


Francien

Opslag Weert heeft ons prima geholpen om onze inboedel op te slaan tijdens verbouwing van onze woning. Vertrouwd adres goed verzorgd en bijzonder goedkoop in vergelijking met de grote opslag bedrijven in regio Eindhoven.


Monique

Veilige en goed verzorgde opslag. Zeer aardige mensen en een goede prijs. Wij hebben hier 1 jaar onze inboedel opgeslagen. Kan het iedereen aanraden. Groet


Mark

Prima vertrouwd adres. Ik heb hier als rayonmanager een unit in gebruik. Goed tarief en makkelijk bereikbaar !


latbel

Wij hebben prima ervaring met het opslaan van onze inboedel bij Opslag Weert. Vriendelijke en vertrouwde mensen en zeer flexibel.

Referenties

  • Positieve referenties van particulieren en bedrijven.
  • Een persoonlijke aanpak.
  • Profesioneel en betaalbaar.

Tel: 06-513 66 9 22
E-mail: info@opslag-weert.nl

Contact