Reviews

Voor onze rayonmanager huren we al enkele jaren een selfs storage box bij Opslag Weert.

Wij hebben gekozen voor deze opslag omdat hij vlakbij de A2 ligt. Er is veel ruimte en je kan met de bus tot bijna tot bij de box lossen. De ruimtes en het terrein liggen er altijd keurig bij en zijn goed beveiligd. De eigenaar is correct en altijd behulpzaam. 

David

De Big Box is een echte aanrader. Mooie loods met hoge en brede poort. Door de groei van ons bedrijf  hadden we extra opslag nodig. We hebben bijna 3 jaar gebruik gemaakt van de loods bij Opslag Weert. Er wordt meegedacht naar wat je nodig hebt. Flexibel in oplossingen. Makkelijke en toch veilige toegang met persoonlijke codes. Prettige communicatie.

Interieurbouw Limpens
Een super plek om spullen (tijdelijk) op te slaan. Het is er schoon, vochtvrij, je kan er 7 dagen in de week terecht (middels een code) en het contact verloopt erg prettig. Ook hadden ze een lokale verhuizer die de spullen bij mij kwam ophalen. Ik zou het iedereen aanraden.
Veerle

Top locatie voor stalling van mijn motor. De Opslag / budget box kan ik iedere motorrijder aanraden. Zeer ruim en 7 dagen per week bereikbaar. Goed beveiligd en ook prettig dat er iemand op het terrein woont. Altijd even een praatje maken. 

 

Jeroen
Afgelopen 3 maanden i.v.m. verhuizing een box gebruikt. Zijn erg tevreden over de service, de vriendelijke bejegening van Cor Boonen en de goede accomodatie van Opslag Weert. Kan eenieder aanraden gebruik te maken van Opslag Weert
Marlies van Tongeren
Goede, schone opslagruimte. Alle spullen en meubels zijn na maanden opslag in goede conditie gebleven. Goede prijs kwaliteitverhouding. Prettige service! Zeker een aanrader.
Sandra

Would you like to rate us?

You can! Leave a comment yourself.

All reviews